De gemeente maakt in het afval onderscheid tussen oud papier en ‘overig afval’. Het oud papier wordt over het algemeen ingezameld door wijkverenigingen (zie de gemeentesite voor een overzicht). Hieronder vindt u de gegevens voor ‘t Ven.

Zie voor het ‘overig afval’ de informatie hieronder.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is De-Spil_blokje-Oud-Papier_cr-300x70.jpg

Oud Papier

Wijkvereniging De Spil is verantwoordelijk voor het inzamelen van het oud papier. Op hun website vindt u alle informatie, die we hieronder voor 2020/2021 nog eens samenvatten.

Wilt u het oud papier aanbieden in kartonnen dozen en niet in plastic kratten. Oud papier aanbieden in plastic kratten is geheel voor eigen risico! Het oud papier dient op ophaaldagen vanaf 8:30 aan de straat te staan.

Is uw papier niet opgehaald bel dan met 06-52081731

Overig afval

Voor huishoudens gaat het hier voornamelijk om GFT-afval, PD (Plastic en Drankverpakkingen) en restafval. Met behulp van de app ‘Afvalwijzer’ kunt u nagaan wanneer bij u wélk afval wordt ingezameld. Ga naar www.mijnafvalwijzer.nl of download de Afvalwijzer-app:

Voor Apple in de App Store
Voor Android in de Google Play Store
Voor Windows in de Microsoft-Store0

Na het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u de inzameldagen.

Wilt u weten welk afval in welke bak hoort kijk dan op de gemeentesite bij de afvalscheidingswijzer of bij afvalcategorieën.