De gemeente maakt in het afval onderscheid tussen oud papier en ‘overig afval’. Het oud papier wordt over het algemeen ingezameld door wijkverenigingen (zie de gemeentesite voor een overzicht). Hieronder vindt u de gegevens voor ’t Ven.

Zie voor het ‘overig afval’ de informatie hieronder.

Oud Papier

Wijkvereniging De Spil is verantwoordelijk voor het inzamelen van het oud papier. Op hun website vindt u alle informatie en hieronder een samenvatting daarvan

Wilt u het oud papier aanbieden in kartonnen dozen of in bundels bij elkaar gebonden zodat het niet door de wijk waait en eenvoudig verwerkt kan worden. Oud papier aanbieden in plastic kratten is geheel voor eigen risico! Het oud papier dient op ophaaldagen vanaf 8:30 aan de straat te staan.

Voor vragen, meehelpen of klachten bel op ophaaldagen met 06-52081731.

DATA 2023
DATA 2023

Overig afval

Voor huishoudens gaat het hier voornamelijk om GFT-afval, PD (Plastic en Drankverpakkingen) en restafval. Met behulp van de app ‘Afvalwijzer’ kunt u nagaan wanneer bij u wélk afval wordt ingezameld. Ga naar www.mijnafvalwijzer.nl of download de Afvalwijzer-app:

Voor Apple in de App Store
Voor Android in de Google Play Store
Voor Windows in de Microsoft-Store

Na het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u de inzameldagen.

Wilt u weten welk afval in welke bak hoort kijk dan op de gemeentesite bij de afvalscheidingswijzer of bij afvalcategorieën.